ONS VERHAAL

Onze kinderfeestjes zijn begonnen als extra onderdeel van onze dansstudio - Ballet en Dansstudio Loes en Balletstudio Brandevoort-. Inmiddels is het uitgegroeid tot een eigen specialisatie en houden we de kinderfeestjes afgesplitst van de dansstudio. Omdat wij vanuit onze dansstudio de kinderfeestjes hebben opgezet, zijn wij gespecialiseerd in kinderfeestjes met dans als middelpunt. 

Een groot voordeel is, dat wij de kinderfeestjes nog steeds kunnen verzorgen op onze danslocatie, waardoor wij veel ruimte hebben om een heel speciaal feest op te zetten, met genoeg ruimte om videoclips, fotoshoots of discofeestjes te houden. 


Onze begeleiders zijn getrainde dansdocenten die weekelijks veel kinderen begeleiden. Zo weet u, als ouder, ook zeker dat de kinderen in goede handen zijn. 


Inmiddels bieden wij twee verschillende soorten feestjes aan:

  • Kinderfeestjes bij ons op locatie. Het feestje is dan geheel verzorgd, u hoeft verder niets te doen dan alleen ervoor zorgen dat de kinderen bij ons worden gebracht. Wij zorgen voor de rest. Op deze manier kunt u lekker genieten van het feestje en foto's/video's maken van het plezier dat de kinderen beleven.
  • Kinderfeestjes bij u thuis. Mocht u liever thuis blijven met alle kinderen, maar weet u niet goed wat u aan moet met het kinderfeestje? Dan kunt u een box bij ons huren. Hierin zit alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feestje, plus uitleg. Zo weet u zeker dat u niets vergeet en kunt u samen met de kinderen genieten van een feestje vol activiteiten.